Karikatúrák - Orbán Viktor

Karikatúrák Orbán Viktorról 


Orbán elvtárs megszemléli az ország búzáját

A New York Times / Edel Rodriguez karikatúrája  2014 - Magyarország lecsap a sajtóra


Egy másik blogomban beszámoltam a NEMIgaz munkacsoport akciójáról: Magyarország miniszterelnöke = Puszi Orbán.  A szeretett vezér arcmásának ironikus célzatú kidekorálása nemcsak a szakkollégista team tagjainak jutott eszébe, hanem Tereskovának is:

 tereskova-orban1.jpg

Ötletének eredetiségéből levonandó, hogy az írónak és muzsikusnak is nagyszerű DrMáriás már évek óta dolgozik hasonló koncepcióval:

A történet számos új fordulatot vett tbek között lásd itt:

Úgy érzem, Orbán Viktor leszállt a szárnyaival és megvédett, oltalmazott … ez most egy szerelem. - Mondta Tereskova és MÉM lett belőle (Szarvas fotómontázsa az Index honlapjáról)


Szerelem...
Orbán Viktor Matolcsy Györgyöt nevezte ki a Nemzeti Bank elnökének."Két hónapja ott ülök a tárgyalóasztalnál"Csók István: Keresztapa reggelije


Gellért-hegyi álmok

 

Gyilkos Orbán-karikatúra - Le Monde


Karikatúra Orbán Viktorról a Le Mond c. újságban: a magyar miniszterelnököt náci stílusú egyenruhában ábrázolja a gúnyrajz.

Az Orbán Viktorról karikatúrákat bemutató jelen weboldal keresőmarketing és honlapoptimalizálási célokat is szolgál:

Minden mennyiségben: Orbán karikatúra. Az interneten terjedő gúnyrajzok, fotómontázsok, videó, MÉM-ek, vicces képek, animációk és karikatúrák Orbán Viktorról, a Fidesz elnökéről, aki 2010 óta miniszterelnökként az illiberális berendezkedésű Magyarországot építi. Autokrácia, diktatúra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése