2012. december 6., csütörtök

Bajnai Gordon videóüzenete a lejárató kampány ellenBajnai Gordon videóüzenete a lejárató kampányról - 2012. december 5., Budapest

Kedves Netezők!
Az országot irányító rezsim fél. Fél a hatalomvesztéstől, fél a lelepleződéstől. Ezért indított máris lejárató kampányt ellenünk. Nekik a pénz nem akadály, hogy a politikai ellenfelekről hazugságokat terjesszenek. Hazugságokat minden hullámhosszon, a neten, az utcán, a tereken, a buszok hátu lján. És legújabban már az Ön postaládájába bedobott ál-magazinokban is. Magyarországon ugyanis mostanában semmi sem az, aminek látszik. Álcivilek folytatnak álságos kampányt hazug finanszírozásból. Végső soron az Ön pénzéből. Nagyon is valódi pénzből. Legalább 150 millió forint értékű lejárató kampány folyik most.
Ha pénzről, médiáról, hatalomról van szó, akkor a mi küzdelmünk Dávid küzdelme Góliát ellen. Állítsuk meg összefogással a hazugságokat. Mert a rezsim csak összefogással, együttműködéssel győzhető le. Éppen ezért akar megosztani minket. Regisztrációval, lejárató kampánnyal, álkonzultációk álkérdéseivel. Ne hagyjuk magunkat! Ha elvették a köz médiáját, teremtsük meg a magunkét. Ossza meg, terjessze Ön is ezt a videót, mondja el minél több embernek, hogy az együtt2014.hu-oldalon minden hazugságra tételes választ talál! Add tovább! Fogjunk össze és tartsunk ellent a hazugságoknak!
A tételes válaszok a hazugságokra itt olvashatók:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése