2014. december 16., kedd

Orbán Viktor csokit fal a Parlamentben

Orbán Viktor szájával tépi le a csokiról a csomagolást. Ezután falni kezdi, majd hasát düllesztve elégedetten hanyatt dől. Mindezt fényes egyházi segédlettel, 2014-ben, Magyarországon.


Semjén Zsolt és Orbán Viktor családi fotókkal díszített ingyen csokin osztozott hétfőn a magyar parlamentben. A miniszterelnök éhes lehetett - vagy nagyon dühös - , mert a papírt a fogával tépte fel. A csokit az állásukat féltő dohányipari dolgozók küldtek a képviselőknek, kérve, hogy szavazzanak nemmel a dohányipart érintő törvényekre. A történet:

A Kossuth téren tüntető dohányipari dolgozók 2014. december 15-én csokoládészeletet osztottak volna a képviselőknek, kérve őket, hogy ne szavazzák meg az állásukat veszélyeztető törvényeket. A csokikat végül Varju László DK-s képviselő vette át és osztotta szét a parlamentben.

A csomagolópapíron családi fotók szerepeltek, a hátoldalukon pedig a következő üzenet: "Én azt szeretném az angyalkától, hogy a szüleink ne veszítsék el a munkájukat. Segíts kérlek tejesíteni! Szavazz nemmel a dohányipart érintő törvényekre!"


Orbán Viktor és Semjén Zsolt kedélyesen elfogyasztotta a dohányipari dolgozók által küldött csokit, de a kormányfő persze a kérésnek nem tett eleget: a törvényt megszavazták.

------------

1 megjegyzés:

  1. Lehet Hófehérke mostohája küldte a csokit. Ha így van, akkor még van remény!

    VálaszTörlés