Flashmob: szolidaritás az éhségsztrájkolókkal

Frissítés: az akció láthatóan jól sikerült.Szimpátianyilvánítás - szolidaritás és tiltakozás. Flashmob az MTV székháza előtt 2011. december 28-án - a magyar jazzélet színe-javának közreműködésével.




Az eredeti hír:

Az MTVA egy hangfalból napok óta két zeneszámot nagy hangerőn ismételve próbálja ellehetetleníteni a tisztességes közmédiáért zajló éhségsztrájkot. Ennek hatására szimpatizánsok – a Facebookon látható adatok szerint Dés András zenész vezetésével – zenés flashmobot szerveznek. A flashmob időpontja: 2011. december 28., 18:30
Helyszín: Kunigunda utca 64., MTV székház

A felhívás Facebookon olvasható szövege: „Napok óta két zeneszám ismételt lejátszásával kínozzák az MTV székháza előtt éhségsztrájkolókat. Mutassuk meg, hogy a zene nem erre való. A két ünnep között szerezzük egy kis örömet ezeknek a bátor, kitartó embereknek egy dallal és azzal, hogy megmutatjuk, mellettük állunk! Várunk minden zenészt a flashmobra, hangszerrel, vagy anélkül!”

A helyszínen készített videofelvétel tanúsága szerint más atrocitások is érik a sztrájkolókat; de akadnak szimpatizánsok is, szerencsére:

Az éhségsztrájk letörésének előkészítése 2011 december 27

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A legutóbbi marketing célú tartalom

Önnek tettrekész az immunrendszere a betegségekkel szemben?