Virtuális élőlánc József Attila szobra körül

Szaporodnak a virtuális láncszemek! - jeleztem 2011-ben, amikor webakcióm felfejlődését tapasztalta. Az alább hivatkozott szájtok némelyike azonban vagy eltűnt az internet süllyesztőjében (megszűnt szolgáltatók), vagy érdektelen szerepbe került honlaprendszeremen belül, így levettem róla az eredeti URL-t és mással helyettesítettem. Egyszersmind figyelembe vettem azt is, hogy a címben szereplő kulcsszó új keresőmarketing projektemben is szerepel ebben a formában: virtuális szerver bérlés.

A József Attila-szobor eltávolítása elleni virtuális szerverakcióm lényege az, hogy egyes keresőkérdésekre a Google találati listákat "elfoglaljam" a virtuális élőlánc szemeivel, azaz az oldalaimra mutató linkekkel. Nos, az első sikerekről be is számolhatok. A Google-keresés eredményei az első keresőkérdés szerint a mai napra (mindössze 5 nappal az akció kezdete után) így alakultak:

SMS kampány - tömeges üzenetküldés

Szöveges üzenet küldése célcsoportnak. Politikai marketing: sms kampány indítása Gateway marketing eszközökkel


Virtuális élőlánc szerverek:
Ezzel szemben ez a támogatott oldal visszaesett a 9. helyre: Transzferár nyilvántartás és virtuális szerver szolgáltatás: budapesti szolgáltató cégek újabban a cégek kínálatát gazdagítandó, felveszik portfóliójukba a VPS-típusú a cloud server szolgáltatásokat.

Szerver elhelyezés


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A legutóbbi marketing célú tartalom

Önnek tettrekész az immunrendszere a betegségekkel szemben?